May 2021

Einar Riis-Johannessen – Drept av sine egne

Drapsforsøk og drap – Et spørsmål om tillit til politi og påtalemyndighet
Jeg har gravd frem dokumentasjon som bekrefter at Einar ble utsatt for minst 6 drapsforsøk før de endelig klarte å kverke han 30. mai 2006. Denne dokumentasjonen er blitt oversendt påtalemyndigheten i Sverige (hvor han ble drept) og i Norge, uten at noe har skjedd. Alt er blitt dekket over, og en må derfor stille spørsmål ved hvorvidt politi og påtalemyndighet har latt seg korrumpere.

Lese i RettsNorge

RettsNorge har nå blitt publisert i nytt format. Vi håper at dette gjør hele opplevelsen litt mer leservennlig. Pga ting vi ikke har vært herre over, ble RettsNorge en statisk side fra 15. januar 2020. Alle lenker med de norske spesialvokalene Æ, Ø og Å ble brutt. Artikler, vedlegg og linker med disse bokstavene ble plutselig ikke lenger tilgjengelig. Vel, dette har vi nå rettet på.

Jens Christian Hauge - Sosialdemokratenes samfunnsbygger i krig og fred (les; likvidasjonsminister i krig og fred) - 100 år

Som jeg har dokumentert i min artikkel om Hauge, ble denne karakteren født 15. mars 1915, og ikke 15. mai. En må jo da spørre seg hvorfor ingen av Haugianerne (Rune Slagstad, Olav Njølstad, Gudleiv Forr, m.fl) har ønsket å oppgi korrekt dato for hans fødsel. Hva ligger bak denne kroniske uvilje til å gjøre en korrekt identifisering av sosialdemokratenes mørkemann?

 

Herman J Berge
I eksil

Nuku'alofa