JENS BAK RATTET

Time to read
3 minutes
Read so far

JENS BAK RATTET

Sun, 11/08/2013 - 23:00
Posted in:
0 comments

Jens Stoltenberg har ført folket bak lyset i alle år han har deltatt i Norsk politikk. Dette har han gjort godt beskyttet av sine mentorer, politi, livvakter, andre hjernedøde muskler og en godt bearbeidet og utspekulert ideologi som har manipulert de fleste av landets velgere til å tro at den eneste, eller i hvert fall den beste løsning for fred og fordragelighet i enhver stat er at to eller flere partier skal krangle om makten over folket, mens folket/slavene skal betale for gildet, og så skal nok livet humpe og gå til det beste for de fleste.

I følge Stoltenbergs ideologi, er det best for land og folk at makten blir liggende i hans hender, og når han ikke orker mer, bør makten fortsatt ligge i hendene til samme parti. Dette er best både for deg og meg, mener denne gjengen. Men, da må vi spørre: Hvordan kan Stoltenberg bli trodd på at han er en trogen demokrat, når han mener at all makt skal ligge i hans hender til evig tid? Hvor demokratisk er dette, da? En ekte demokrat ville jo i det minste ha sørget for en lovendring for å hindre at én mann skal kunne sitte med makten inntil det senile.

Konsolidering av makta har visst ikke hjulpet særlig, for nå har Stoltenbergerne funnet å måtte bryte enda en grense i sitt lureri og i sitt forsøk på å beholde makten. I samarbeid med en, angivelig, nær venn, reklamemannen Kjetil Try, fant han det nødvendig å sette seg bak rattet i en drosje, og deretter begynne å plage passasjerene med politiske spørsmål, og det uten å fortelle dem hvem han var og hvorfor han gjorde dette. Hvor dum og gal er det mulig å bli? Dersom jeg hadde blitt offer for et slikt overgrep, hadde jeg ikke nølt med å anmelde Jens for kidnapping, eh, frihetsberøvelse, plagsom atferd og pirattaxivirksomhet, var det jeg skulle si. Jeg mener, dersom han ikke kan møte meg på et egnet sted for å diskutere all den galskapen han er ansvarlig for, og å diskutere erstatning, får han takke seg selv.

Dette statsministeren-er-levende-interessert-i-din-mening-stuntet er sikkert kjekt og kult for den delen av folket som er blitt vant med at det er best at Jens tenker for dem, men for meg er ikke dette greit. Stuntet oppfyller helt klart de strenge vilkår som stilles til den som ønsker å besette stillingen som landets eneste kronidiot, en stilling Jens Stoltenberg åpenbart har gjort seg fortjent til, hvilket taxistuntet bekrefter. Men, å sitte som statsminister? Etter dette? Herre Gud, mann! Hva blir det neste? Jens sittende på den ene siden i en skrifteboks i en katolsk kirke, utkledd som prest, på let etter folkets politiske synder?

Jens Stoltenberg bruker visstnok store deler av sin våkne hverdag med å spille spill på Internet, registrert under KGB-identiteten (Steklov) han i sin ungdom fikk av gjengen der øst. I tillegg bruker han nå arbeidsdagen til å lure folk, personlig, og dette blir han til og med lønnet for med over 1.3 million kroner i året.

Det som virkelig plager meg med dette idiotstuntet, som jeg – i motsetning til hva VG/Ap bedyrer – ikke har det minste tro på at ikke var regisert (tenk litt da; hvem ville vel risikere å sende landets leder alene i en drosje for å plukke opp hvem som helst, ja, en rovmorder på rømmen ala Breivik for den del?), er at statsminister Stoltenberg nekter å snakke med folk som virkelig lider under hans diktatoriske regime, mens han ikke fornekter seg å dra ut i ”hverdagen” forkledd som en taxisjåfør, og det med ett mål; å vinne valget. Hva faen er det som har gått galt med dette landet? Og hva er årsaken til at vi fortjener et slikt menneske som leder?

”Det er viktig for meg å høre hva folk egentlig mener", sa Jens til VG.

Her brenner hans troverdighet opp foran øynene til VGs lesere. Tror virkelig VGs utsendte reporter at Jens ikke får høre hva folket egentlig mener, uten å måtte ta sete bak rattet i en taxi? I så fall risikerer vi jo at alle statsråder og Stortingsrepresentanter ender opp som taxisjåfører istedet for å gjøre den jobben de er satt til å gjøre. Tror Jens virkelig at de som skriver til han om sine lidelser under hans diktatoriske regime ikke mener det de sier, ja, at de ville ha vært langt mer positive og ærlige dersom de ble plassert i en taxi og ikke visste hvem de henvendte seg til når de ble spurt? Jøss for en logikk!

Dere må ikke et øyeblikk tro på det Jens Stoltenberg her sier. Stuntet har selvsagt ikke noe å gjøre med Jens' påfallende iver etter å høre hva folket mener om hans politikk. He couldn't care less!!! Dette er kun et PR-stunt iverksatt av han og vennene hans for å sikre demonkratiet og nye år under hans klamme hånd, og forteller i beste fall hvilke veier Jens er villig til å gå for å kunne fortsette å skite på dem under ham.

Hadde det ikke vært mer rettferdig om Jens Stoltenberg hadde invitert alle dem som lider under hans regime på en taxitur, alle dem som har bedt om et møte, og spurt dem hva de synes om hans politikk? Jens, jeg vet om veldig mange som ville ha ønsket denne turen, en tur som hadde tatt knekken på din samvittighet (om du har en), og hvor du måtte ha sagt farvel til den du trodde du var før møtet, det tror jeg at jeg kan love deg.

God Søndag!

 

Herman J Berge
I eksil

Nuku'alofa