February 2012

Om Herman J Berge

fra tiden mens jeg studerte juss og samtidig engasjerte meg for den såkalte Riis-familien, hvor jeg fremskaffet fri rettshjelp for omtrent kr. 4 millioner til denne familien, dette etter møter med Kåre Willoch (fylkesmann), og Jan Gotaas (justisdept, han som liksom falt ut av 7’ende etasje i Høyblokka og endte sitt liv på kantinetaket), slik at familien deretter kunne engasjere advokat,

RANA TINGRETT - UBESATT OG UTEN ADMINISTRASJON

I følge Domstoladministrasjonen (DA) er Rana tingrett i dag besatt med to dommere og to fullmektiger; Sorenskriver Fredrik Meyer, tingrettsdommer Rolf Fridtjof Selfors, dommerfullmektig Tom Bertil Eriksen og dommerfullmektig Martin Bråteng.

Rana tingrett behandler bl.a. alle klager over Statens Innkrevingssentrals avgjørelser, det vil altså si at denne tingretten behandler alle klager over utlegg hvor staten eller det offentlige for øvrig er din motpart.

Stortinget gjør kuvending i sak om manglende dommerforsikringer og embetseder – Stiller Faremo foran skafottet

Leder av Stortingets justiskomité, Per Sandberg (Frp), har stilt følgende spørsmål til justis- og beredskapsminister Grete Faremo:

Spørsmål
Per Sandberg (FrP): Kan statsråden fremvise oversikt over hvor mange dommere i virke ved norske domstoler som ikke har avgitt dommerforsikring eller dommered og er statsråden komfortabel med at det avsies en rekke dommer som ikke er gyldige fordi dommeren ikke har avgitt slik forsikring?

Berge diskuteres som juridisk forbilde

I mitt tilfelle er det de store mediehusene Trygve Hegnar og A-pressen som har formet folks mening om meg, mens jeg selv ikke har fått den minste anledning til å forsvare meg. Greit nok, synes sikkert noen av dere, helt til dere selv måtte befinne dere på den lovlige voldtektens arena som slaktoffer, hvor du blir strippet for alle rettigheter og ikke gis noen annen funksjon enn å holde deg i live slik at de kan få voldta deg og selge sine blodige detaljer så lenge det finnes tilstrekkelig med skuelystne blodtørstige apatiske lesere som gidder å betale for å lese om saken.