En julegave til 6-8 % av dere

Time to read
2 minutes
Read so far

En julegave til 6-8 % av dere

Mon, 14/12/2009 - 15:46
Posted in:
0 comments

Det er snart jul og jeg skal på ettermiddagen den 24. desember gi mellom 6 og 8 % av dere en aldri så liten julegave. Konsekvensen av denne julegaven kan bety et årlig tap for legemiddelindustrien på kanskje opp mot hundre milliarder kroner, alt etter hvor mange mennesker som faktisk benytter seg av den behandlingsmetoden som skolemedisinen (alle verdens alminnelige leger) anbefaler, og prisene rundt omkring i verden for det anbefalte produktet.

Skolemedisinens ”beste” behandling gis – ikke uventet – i form av piller. Samtidig som legen gir behandlingen, advares pasienten om tildels alvorlige bivirkninger i form av skade på lever og andre organer/sanser. Følgelig blir pasienten anbefalt å sjekke leveren fra tid til annen under behandlingen. Behandlingen for denne lidelsen kan bli lang, meget lang, og muligheten for å bli helt frisk er ikke spesielt stor; bare 60% av de som lar seg behandle med piller kan regne med å være symptomfrie etter noen år.

En skolemedisinsk behandling av denne lidelsen vil koste disse pasientene (dersom vi forutsetter at 1/3 av dem tar imot legens råd) omtrent 130 millioner kroner i året, bare i Norge. Legemiddelindustrien antas å tjene nesten det samme beløpet idet legemidler i realiteten ikke koster spesielt mye å produsere. I følge Ph.D Gary Null[1] kan det skille flere 100.000% (hundretusen prosent) mellom produksjonspris og utsalgspris. Eksempelvis koster det, i følge Gary Null,[2] legemiddelprodusenten 11 cents å lage 200 tabletter av merket Prozac, mens forbrukeren i USA betaler $247,47 for de samme tablettene, hvilket gir en ”mark up” (forskjell mellom kostpris og utsalgspris) på 224.973%. Kan dere forestille dere hva legemiddelprodusentene tjener på en syk befolkning? Neppe. På den annen side kan vi kanskje begynne å forestille oss hva vi kan gjøre for menneskeheten ved å fortelle sannheten om deres produkter og å gjøre dem unyttige. Av denne grunn skal dere ikke se bort fra at legemiddelindustrien kommer til å bruke millioner av dollar for å motarbeide mine opplysninger.

Behandlingen jeg skal informere dere om, er både enkel og billig og er på ingen måte funnet opp av meg. Jeg bare videreformidler noe jeg selv har fått gjort meg kjent med, og som jeg vet at virker. Det er intet kjerringråd i den forstand at man har kommet frem til en løsning ved en blanding av okkult vitenskap (overtro) og eldgamle fantasifulle sagn og triks, slik legemiddelindustrien ønsker at befolkningen skal se på ”alternativ” behandling, dvs behandling på annen måte enn anbefalt av pillefabrikkenes eiere.

Den lidelse som jeg har botemiddelet for er på ingen måte dødelig, ei heller er den farlig. På den annen side er den smittsom og til stor plage for mange.

Jeg må gå ut ifra at alle leger kjenner til behandlingen og at de bevisst eller ubevisst holder tett om den for derved å muliggjøre salg av helseskadelige piller, og derved bidra til høyest mulig profitt for legemiddelindustrien i den videste forståelse av begrepet. Behandlingen jeg har på lur er fullstendig ufarlig, gir ingen bivirkninger og koster ikke mer enn noen få kroner, alt etter hvor i verden du kjøper produktet. Du vil bli symptomfri etter meget kort tid.

For de av dere som ikke klarer å vente til 24. desember 2009 med å få julepresangen av meg, finnes løsningen på Internet og i bøker. Da er det bare å sette i gang å lete etter den riktige behandlingen for din lidelse.

Grunnen til at jeg ikke umiddelbart gir dere denne julepresangen, er rett og slett for å gjøre dere oppmerksomme på; egen helse; legenes symbiose med legemiddelindustrien; legemiddelindustriens kyniske utnyttelse av menneskekroppen og menneskets uvitenhet, og dens profittering av tilstanden; og ikke minst at det finnes en frisk verden utenfor det jernteppet som ble senket ned rundt jordens folk for over hundre år siden, av legemiddelindustrien og legene.

Kom tilbake torsdag 24. desember 2009 (stikk gjerne innom før det også) og hent din julegave. God Før-Jul.

 

Herman J Berge
Luxembourg

 

Oppdatering: Her er gaven. God Jul!