Din Julegave

Time to read
2 minutes
Read so far

Din Julegave

Thu, 24/12/2009 - 15:50
Posted in:
0 comments

Sykdom         : Neglesopp

Behandling    : 3% Hydrogen Peroxide.

Det ser ut for at man kan få kjøpt 3% Hydrogen Peroxide på apotek i Norge. Prisen kjenner jeg ikke til. Selv om det selges overalt i USA, til bare et par dollar for en liter, betyr ikke dette at det er like billig i Norge. Apotekene ser ut for å selge stoffet i 100 milliliters flasker. Til din behandling trenger du bare noen milliliter om gangen.

Det du deretter gjør er å kjøpe en sprøyte av denne typen. Kutt av enden av sprøytespissen og fil den til slik at den ikke gjør skade når du skal iverksette behandlingen (eksempelvis sprøyting under neglen og ved negleroten). Fyll sprøyten med 3% Hydrogen Peroxide og påfør rikelig med væske der hvor soppen har satt seg.

Det vil straks begynne å boble/skumme som følge av Hydrogen Peroxidens reaksjon med soppen. Behandlingen er på ingen måte farlig (dette er det samme stoffet som skuespillere har benyttet når de skal simulere et epileptisk anfall (skumm ut av munnen) eller rabies).

Under behandlingen – etter at det har gått noen minutter og området er blitt ordentlig fuktig/bløtt – bør du hele tiden forsøke å skrape/grave lett med sprøytespissen på området som er angrepet, samt at du forsøker, dersom soppen også har angrepet roten av neglen, å skrape forsiktig frem og tilbake ved roten så langt/dypt du kan uten å lage sår. Tørk gjerne bort skummet (restavfall) som danner seg, og påfør mer væske. Slik kan du holde på til boblingen/skummingen avtar, hvilket avhenger av hvor hardt angrepet neglen er. Du kan eksempelvis ta et par behandlinger hver dag, á 15 minutter. I og med at denne behandlingen vil drepe soppen, kan du godt ta det hele med ro. Ta en solid behandling nå og da, kanskje ett par ganger i uken. Etter at du er blitt symptomfri bør du likevel følge med og gjerne gjenta behandlingen, slik at du unngår tilbakefall. Merk at det kan fortsatt skumme, også etter at du er blitt symptomfri, i og med at Hydrogen Peroxide reagerer med alt organisk materiale (eksempelvis bakterier og døde hudceller som kan ligge mellom neglen og huden).

Selv om du ikke ser det, vil du kunne bli symptomfri allerede etter en ukes tid med denne behandlingen. Resultatet ser du først etter noen uker, når ny frisk negl vokser ut.

Så enkelt er det egentlig. Billig og uten en eneste bivirkning, til stor skade for legemiddelindustrien, bl.a. for Novartis som produserer det dyre og skadelige legemiddelet, Lamisil (som bl.a. kan ta knekken på leveren din (les mer om bivirkningene her)).

3% Hydrogen Peroxide kan benyttes til så mangt, alt fra å rense tannbørsten til å rense sår, og jeg anbefaler dere derfor å lese litteratur omkring dette stoffet og dets anvendelsesområde. Flasken bør oppbevares i kjøleskapet.

Kom gjerne med tilbakemelding og erfaring med bruk av Hydrogen Peroxide for andre lidelser/problemer, så skal jeg legge det ut som en oppdatering av artikkelen. Det ville også ha vært greit om de som føler seg kompetente til det kunne forklare på et mer vitenskapelig nivå hva som egentlig skjer når Hydrogen Peroxide blir påført neglesopp.

Lykke til med julepresangen og behandlingen, og God Jul!

 

Herman J Berge

Luxembourg

 

 

 

Artikkelen må ses i sammenheng med denne artikkelen